Baby Meisjes

Baby Meisjes Baby Meisjes 6 resultaten

Baby Meisjes

Baby meisjes kleding voor de kleine meid heeft vaak iets schattigs. Vaak wordt roze kleding gebruikt maar roze is  natuurlijk niet de enige kleur. Bij villa kakelbont  kunnen we gerust zeggen dat wij bijna elke kleur en maat kunnen aanbieden voor baby meisjes kleding. Wanneer een bewuste kleur of maat niet voorradig is, kunnen wij dit ook bestellen. Heb je liever een schattige print of hou je van mooie stofjes. Kies dan iets leuks uit onze collectie van baby B-Nosy en baby feetje.

Schattige babykleertjes

Voor een baby meisje zijn er eindeloze combinaties te maken. Van een jurkje tot aan schattige spijkerrokjes. Dit ook weer in allerlei kleuren en stoffen. Daarnaast is het altijd een genot om schattige babykleertjes cadeau te geven. Alleen het zoeken naar een perfect setje kan al een hobby zijn. Combineer bijvoorbeeld een lief Bess jurkje met een legging van Name IT. Twijfel je aan een leuke combi, neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Baby jurkjes

Kun jij ook zo genieten wanneer je een lief klein meisje ziet in een lief baby jurkje. Soms kom je hele verrassende baby jurkjes  tegen met bloemen en roesjes of in stoere kleuren.  Een trend die je veel ziet is dat er leuke setjes worden aangeboden. Kijk maar eens naar de mogelijkheden die Kokonoko biedt. Naast de setjes die wij aanbieden is een jurkje ook goed te combineren met een vestje of een bolero. Voor een perfecte outfit voor de kleine meid.