Jongens

Jongens Jongens 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Jongens

Voor de jongens in de leeftijd van 6 tot 14 jaar heeft villa kakelbont een uitgebreide collectie van stoere jongenskleding tot leuke betaalbare kleding. Voor iedere leeftijdscategorie hebben wij diverse merken en maten. Bij ons raak  je niet gauw uitgekeken.

Stoere jongenskleding

Ben je op zoek naar stoere jongenskleding zonder teveel poespas, maar met mooie en subtiele details. Waar het draait om kwaliteit, comfort én een uitgebreide keuze dan ben je bij villa kakelbont aan het juiste adres. Wij hebben o.a. het Italiaanse merk Gabbiano in ons assortiment. Deze kledingstukken zijn comfortabel en goed te matchen met de Jeans lijnen van Cars of DJ DUTCHJEANS daarbij is de collectie fijn geprijsd.

Leuke betaalbare jongenskleding

Soms is het niet eenvoudig om voor je puber leuke jongenskleding te kopen. In de leeftijd van 6 tot 14 jaar krijgen de jongens al vaak een eigen wil. Daarnaast is niet elk puber gelijk. Sommige jongens willen heel graag stoere andere graag onopvallende kleding dragen. Wij hebben voor iedereen de juiste outfit en dit tegen betaalbare prijzen.