Baby Jongens

Baby Jongens Baby Jongens 3 resultaten

Baby Jongens

Wanneer er weer een kleine jongen is geboren is, is het altijd een genot om voor zo’n klein manneke kleding te gaan kopen. Of het nu je eigen zoontje is, of een geboorte bij een familielid, vriend of vriendin. Villakakelbont heeft voor baby jongens vele mogelijkheden. Onze collectie bestaat o.a. uit:

Stoere baby jongens kleding

Iedereen is gevleid wanneer er complimentjes worden gemaakt over hoe leuk je baby wel niet gekleed is. In onze winkel en webshop hebben wij baby kleding voor jongens in mooie felle kleuren met stoere teksten. Babykleding van Name-IT baby, Noppies, Baby B-Nosy en  Baby Feetje zijn bij ons scherp geprijsd, en elke maat is bij ons verkrijgbaar. Kortom voor het kleden van een stoer mannetje ben je bij ons aan het goede adres.

Vrolijke baby jongens kleding.

Veel jongens-babykleding is nogal donker. Doe eens wild: varieer van donkergroen naar een kleurige lichtgroen met accenten. Denk bijvoorbeeld eens aan fel blauw shirt met daaronder een lichte broek. Dit is maar een voorbeeld van de talloze combinaties die mogelijk zijn. Vrolijkheid in de kleuren en prints daar houden we van. Kijk maar eens bij onze Collectie Baby Quapi of Kokonoko met hun trendy kleurtjes. Daarnaast zorgen wij dat de bestelling snel en correct geleverd wordt.

Lieve baby jongens kleding

Voor de allerkleinste moet de kleding vooral lief zijn. Lieve jongetjeskleren zijn niet alleen leuk maar we horen ook vaak dat het kopen van deze kleding verslavend is. Heel begrijpelijk natuurlijk. Want zeg nu zelf je zwijmelt toch weg wanneer je weer zo’n leuk boxpakje ziet. Daarom verkopen wij leuke lieve kleertjes voor de kleinste mannetjes , omdat een klein jongetje ook gewoon lief is en zachte kleertjes wil .Een TIP van ons! Babykleertjes van Bess en Baby feetje zullen het kleine lieve mannetje niet misstaan.