Kapstok

Kapstok Kapstok 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Kapstok

De knuffels van Happy Horse zijn  zachte en eigenwijze knuffeldieren. De knuffels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De knuffels hebben verschillende karakters en uitstralingen. Met een vleugje humor en gebruik van eigentijdse materialen zijn de knuffels  een genot om in huis te hebben of cadeau te geven.

Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk. Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan.

Happy horse knuffels

De happy horse knuffels zijn leuk. Wat een groot voordeel van deze knuffels is is dat deze ook verkrijgbaar zijn als babyknuffel. Maar het grappigst zijn de knuffels met van die slungel armen/benen of lange oren.  Je ziet het helemaal voor je hoe  zo’n happy horse knuffel aan een been achter een peutertje wordt aangesleept. Villakakelbont heeft verschillende soorten knuffels in haar assortiment van Rabbit Richie musi tot aan Mouse Mindy dit in diverse kleuren en designs.