Schoeisel

Schoeisel Schoeisel 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Schoeisel

Done by Deer is een Deense firma, opgericht in December 2014. De afgelopen drie jaren hebben zij moderne lifestyle producten ontworpen voor families met baby’s en peuters.

Door het combineren van prachtig design, innovatie en het aandurven van eigentijdse kleuren maakt dit elk product in het oog springend. Het Done by Deer interieur en speelgoed is bedoeld voor families die balans zoeken tijdens het inrichten met kinderen in gedachten en die de  eenvoud waarderen van Deens design, welke gemakkelijk passen bij de rest van het decor.

Done by Deer combineert Scandinavisch design met kenmerken als plezier en speelsheid voor kinderen. Alle producten van Done by Deer worden ontworpen in eigen huis en natuurlijk tot in de puntjes getest om tegemoet te komen aan de strikte Europese veiligheidsstandaards.

Het bedrijf werkt met 100% gemoedelijkheid, beginnend bij het ontwerpen van producten die een glimlach op je gezicht toveren, zoekend naar leveranciers met vergelijkbare waarden als Done by Deer en creëert een vriendelijke werkomgeving binnen het bedrijf en in samenwerking met andere bedrijven.