Schoeisel

Schoeisel Schoeisel 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Schoeisel

Ook voor schoeisel ben je aan het juiste adres bij Villa kakelbont. Wij hebben baby- en kinderschoenen, sloffen, slippers en laarzen. In onze collectie schoenen hebben wij voor de allerkleinste onder ons het merk Bardosssa. Deze schoentjes hebben een flexzool, en zijn ideale eerste schoentjes voor de kleine. De schoentjes van Bardossa  zijn van zeer goede kwaliteit en zijn speciaal voor het kleine grut.

Kindersloffen

Wanneer de koude maanden weer aanbreken is het fijn dat de kindjes ook warme voetjes houden.  Daarom hebben wij ook kindersloffen in ons assortiment. We hebben in vrolijke en hippe kleuren de sloffen van collegien. Daarnaast hebben wij de sloffen van Barts, waar wij ook de mutsen, handschoenen en shawls aanbieden. Kortom alles voor de koude dagen om je kind goed te beschermen tegen de kou.

slippers kinderen

In de zomer is het tegenwoordig heel gewoon dat we op slippers lopen. Slippers voor kinderen ontbreken dan ook niet in onze winkel en webshop. Voor de meisjes en jongens hebben wij de fleurige en kleurige slippers van Zebra.  Of gaan jullie liever voor de bekende teenslippers van Trentino. Door op kleur of op maat te filteren is het eenvoudig om de juiste slipper voor je kind te vinden en aan te schaffen.